top of page
AdobeStock_90493011.jpeg

Apparatdykkerkurs

Er du klar for å oppdage en ny verden under vann? Ta våre dykkerkurs og bli kvalifisert til å utforske det fascinerende undervannslandskapet i Norge. Kursene gir deg muligheten til å lære om sikkerhet, teknikk og økologi, samt å få oppleve det vakre og mangfoldige dyrelivet i våre fjorder og hav. Vi åpner døren for at du kan dykke i hele verden, bli en sertifisert dykker i dag!

Meld deg på nå og la eventyret begynne!

Valg av kurs

Er du på jakt etter et eventyr som vil ta deg til dybdene av havet og gi deg et helt nytt perspektiv på verden? Da er du på rett sted! Våre kurs for nybegynnere passer perfekt for de som aldri har dykket før og ønsker å lære grunnleggende dykking i et trygt og kontrollert miljø. Våre avanserte kurs er derimot designet for erfarne dykkere som vil ta ferdighetene sine til neste nivå. Med våre erfarne instruktører og state-of-the-art utstyr, vil du utforske undervannsverdenen og føle deg trygg i din nye hobby. 

IMG_2452.JPG

Grunnkurs I Dykking

Omfavn det ukjente og dykk inn i eventyr med oss!

IMG_7678.JPG

Videregående kurs

PADI Advanced Open Water tar din hobby til nye dybder.

Skjermbilde 2023-01-21 kl. 19_edited.jpg

Tørrdraktkurs

Forleng sesongen med riktig utstyrsbruk!

IMG_1411 2.JPG
white_logo_transparent_background.png

Prøvedykk?

Ikke helt sikker? Vårt ett dags kurs gir deg muligheten til å prøve apparat dykking med trygge og erfarne instruktører. Du vil lære grunnleggende dykking ferdigheter og få muligheten til å bli vektløs i vakre omgivelser.

bottom of page