top of page

Grupper og tilbud

black_icon_transparent_background.png

Ser du etter en morsom og spennende måte å knytte bånd med venner, familie eller kolleger? Du har kommet til rett sted! Vi er en helt unik aktør I Stavern som tilbyr annerledes, nye og spennende aktiviteter! Enten du er nybegynner eller dreven så sørger våre sertifiserte instruktører for at du får en trygg, lærerik og minnerik opplevelse! Prøve apparatdykking? Sanking og matlaging? fridykking eller guidet snorkletur blant Staverns idylliske øygrupper? Yoga eller breathwork?.. Eller hva med en kombinasjon? Kontakt oss og vi setter opp dagen sammen med deg!

Se våre tilbud

Introduksjon til Fridykking!

Vi suiter gjengen opp i våtdrakter og leker oss i vannet med det beste utstyret på markedet! Du vil kjenne på en trygghet i vannet og bli kjent med det maritime livet vi har rundt oss. En dag fylt med utfordringer, spenning og gode stunder! Aktiviteten passer for alle over 12 år som kan svømme.

GOPR0697.jpg
Findte tr

Find the tressure!

På et hemmelig sted blant øygruppene utenfor Stavern må gruppen jobbe sammen for å finne en skatt! Noen må forbli på land, andre må hoppe i vannet med våtdrakter! Aktiviteten er inspirert av Escape Room. Dette er et teamwork konsept som varer i 2-3 timer, aktiviteten passer for alle over 12 år som kan svømme og for de som ikke ønsker å være i vann. Perfekt for bedrifter, vennegjenger, bursdager og foreninger!

GRUNNKURS I DYKKING (3).png

Undervannssafari og Grilling på Svenner

Vi tar RIB over til noen av de mest idylliske øygruppene på østlandet! Vi hopper ut i vannet og guider deg og dine igjennom fantastiske undervannskonstruksjoner iført våtdrakt og snorkleutstyr! Vi har god erfaring i å håndtere både nybegynnere og erfarne. En lærerik og minnerik dag enten du planlegger bursdag, er en bedrift eller vennegjeng. Med oss er dere alle trygge! Passer for alle over 12 år. Må være svømmedyktig. 

GOPR0758.jpg

Yoga, Pilates eller BodyArt?

(Kommer april 2023)

Er du på utkikk etter en morsom og effektiv måte å forbedre ditt fysiske og mentale velvære på? Ikke lete lenger! Vår Yoga, Pilates og BodyArt gruppeaktivitet er den perfekte løsningen for deg. Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom en rekke øvelser som vil bidra til å øke fleksibiliteten, styrke og balanse, samtidig som de reduserer stress og spenning. Enten du er nybegynner eller erfaren utøver, er timene våre designet for å passe alle nivåer! 

base_logo_white_background.png

Prøv apparatdykking!

Klar for å puste under vann? Hos oss kan du prøve apparatdykking!

Med noen av Norges mest aktive dykkerinstruktører er vi drillet til å guide deg i det blå! Du vil føle på komplett vektløshet i vill natur som få har sett før deg! Du vil bli guidet av en instruktør under hele dykket. Nedre aldersgrense er 14 år. Vi setter av en dag til denne aktiviteten. 

IMG_1411 2.JPG

Undervannsjakt

Undervannsjaktkurset gir deg muligheten til å lære å jakte fisk og andre sjødyr på en trygg og ansvarlig måte. Dagen inkluderer noe teori om fiskearter, utstyr, sikkerhet, dyrevelferd og etterlevelse av lover og regler. Du vil også få praktisk trening i å bruke utstyr som dykkerutstyr, harpuner og håndredskap. Kurset passer for både nybegynnere og erfarne dykkere. En utrolig givende aktivitet for skoleklasser, bedrifter og vennegjenger!

GOPR2457.jpg
Gruppebooking

Vi er helt unike i våre tilbud!

Bestill din dag!

+47 48079398

white_logo_transparent_background.png
Hvor stor er gruppen?

Takk, vi kontakter deg ASAP!

AdobeStock_94123057.jpeg
AdobeStock_168574686.jpeg
_DSC5371.jpg
IMG_8686.jpg
_DSC5364.jpg
bottom of page