Om oss
Team
Håp I Havet
Vårt team er drevet av en lidenskap for havet. Med en dyp forpliktelse til havbevaring og en felles kjærlighet for utforskning, består vår dedikerte gruppe av fagpersoner som er i frontlinjen av marin utdanning, dykkeekspertise og miljørestaurering.
Leder
Martin Hansen
Martin er en bereist fyr med kreative ideer! Han er en av Norges mest aktive Dykkerinstruktører og grunnleggeren av Reefside, dykkerutstyr.no og Divemap. Et stort hjerte for havet og trives best under vann.
Utdannelse: Bachelor of Business Australia
Mail: martin@reefside.no
Tlf: 48079398
Biolog
Jane Dolven
Jane har et brennende engasjement for bevaring, verning, opprydding og bærekraftig bruk av det marine miljøet. Hun har de siste 20 årene jobbet som forsker og konsulent innen marint miljø i forskjellige typer oppdrag.
Jane bidrar inn i Reefside på frivillig basis.
Utdannelse: dr. Scient
Mail: jane@reefside.no
Tlf: 92831702
Marin Biolog/ Yrkesdykker
Cathrine Guldmann Winkel
Cathrine har jobbet som marin forsker og kommersiell dykker hos Kuda Diver i Combodia. Som tidligere prosjektleder og i storstilte restaurering og konserveringsprosjektet Sund Vejle Fjord har hun solid erfaring og kompetanse innen ålegras.
Utdannelse: Master i Marinbiologi (Terrestrial økologi)
Mail: cathrine.winkel@gmail.com
Tlf: +4528897927
Yrkesdykker / IDSA 3
Alexander Mathisen Ekeli
Utdannelse: International Diving Schools Association (IDSA) Level 3 sertifikat
Mail: post@reefside.no
Tlf: 48079398
Instruktør / Redningsdykker / Dykkerutstyr.no
Magnus Opsahl
VÅRT OPPDRAG.
VÅR HISTORIE.
Verdens hav, som vrimler av fantastisk biodiversitet, er jordens livsåre. Likevel er den skjøre balansen i disse marine habitatene truet av menneskeskapte utfordringer. Vi nekter å stå passivt og se på at havene våre lider. Med besluttsomhet og en dyp forpliktelse til miljøet, legger vi ut på en transformasjons reise for å reparere og fornye de marine økosystemene som opprettholder oss alle. Dette gjør vi igjennom handling og utdannelse.
En gang var dette et travelt dykkesenter ved kysten av Stavern som het "Stavern Dykkerskole. Vi delte vår lidenskap for havet med elever fra hele Norge. Som et av Norges mest populære destinasjoner for Apparatdykkerkurs har vi vært vitne til havets sårbarhet. Klimaendringer og menneskelig aktivitet truer det marine økosystemer vi elsker. Forstyrret av nedgangen vi observerte, bestemte vi oss for å handle. Med marinbiologer, naturvernere og dykkere på laget etableres det nå et Maritimt restaureringssenter i Stavern.