top of page

Kartlegging av havbunnen

Hva gjør vi?

Vi kartlegger det undersjøiske havet for å forstå og bevare våre marine økosystemer. Ved å lage detaljerte kart over de undersjøiske miljøene, kan vi identifisere områder som krever bevaringstiltak og planlegge oppryddingsaksjoner for å adressere forurensning og andre miljøproblemer. 

Divemap til din telefon!

Introduserer den banebrytende dykkeappen, Divemap! Med en undervannskart-funksjon som viser skipsvrak og populære dykkesteder, tar Divemap dykkere med på en oppdagelsesreise under havoverflaten. Utforsk spennende havner, historiske vrak og dykkeparadiser med dette omfattende verktøyet som tilbyr en nøyaktig og informativ veiledning til undervannsmiljøet. Uansett om du er en erfaren dykker på jakt etter nye utfordringer eller en nybegynner som ønsker å oppdage skjulte perler, vil Divemap bli din ultimate følgesvenn under vann. Utforsk undervannsverdenen på en enkel og spennende måte med Divemap og gjør deg klar til å oppdage en verden full av undervannsundere!

last ned divemap
last ned divemap
Et nettverk av dykkere. Tusenvis av dykkersteder._edited.jpg
Divemap logo

Kartlegging av Søppel

I samarbeid med Marfo - Senter mot marin forsøpling utvikles en funksjon i Divemap som gjør det mulig for dykkere og fridykkere å registrere funn av søppel under vann. Dette kan hjelpe oss med å planlegge fremtidige opprydningsoperasjoner. Ved å gi dykkerne en enkel og effektiv måte å rapportere søppel på, håper vi å kunne ta bedre vare på våre hav- og sjøområder. Med brukernes bidrag kan vi samle verdifulle data om forsøpling i vannmiljøet og ta nødvendige skritt for å bevare og beskytte våre marine ressurser. Sammen kan vi gjøre en positiv forskjell for miljøet og skape en renere fremtid for kommende generasjoner. Prosjektet ferdigstilles i 2024.

bottom of page